Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Asmuo, vairuojantis transporto priemone, varantis keliu gyvulius arba jojantis jais,
Asmuo, valstybe, klusniai vykdantys kitu valia,
Asmuo, veikiantis kieno nors pavedimu, igaliotinis,
Asmuo, veikiantis kieno nors vardu,
Asmuo, zinantis sektos, religijos ar kitas paslaptis,
Vasarnamių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vėdrynų g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vėjų g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Veterinarijos g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vienybės g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g jautienos nugarinės 200 g mėlynųjų slyvų jautienos prieskonių mišinio smulkintų rozmarinų 1 citrinos sulčių 1 šaukštelis cukraus 1 žiuosnelis druskos 3 šaukštai
aliejaus kepimui
Gaminimas: Filė nuplauname ir nusausiname. Sumaišome druską, cukrų, jautienos prieskonius, rozmarinus ir citrinos sultis. Mišiniu gerai įtriname mėsą. Palaikome šaldytuve apie 10 minučių. Paruoštą mėsą dedame į “kepimo rankovę”. Į ją įpilame šiek tiek
aliejaus ir sudedame slyvas arba įpilame jų sulčių. Kepame 220 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių. Iškepusią mėsą atvėsiname. Laikome šaldytuve 6 valandas. Tuomet supjaustome griežinėliais ir tiekiame.
|
|
|
|
|