Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laisvės g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Lakštingalų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Lakštingalų Trelių g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Lazdynų Pelėdos g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Lelijų g., Kuršėnų m., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės miltų 1 a. š. Santa Maria kepimo miltelių 200 g margarino 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 0,5 stiklinės razinų 6 v. š. maltų migdolų riešutų 0,5 a. š. Santa Maria
gvazdikėlių
Gaminimas: Išsukame margariną su cukrumi. Įmušame kiaušinius, sudedame maltu migdolus bei gvazdikėlius ir gerai išmaišome. Tuomet įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome tešlą. Galiausiai įmaišome nuplautas razinas. Gautą
tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo skardą. Kepame apie 45-50 minučių 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
|
|
|
|
|