Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Arimų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Arimų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Arimų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Arimų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Arimų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 šaukštelis tirpios kavos 150 g kvietinių miltų 25 g kakavos 1,5 šaukštelio Santa Maria kepimo miltelių 175 g margarino kepiniams 170 g cukraus 3 kiaušiniai 3 šaukštai
pieno Kremui: 400 ml grietinėlės 2 šaukštai miltinio cukraus 1 šaukštas tirpios kavos
Gaminimas: Kepimo milteliai sumaišomi su išsijotais miltais ir kakava. Dedamas margarinas, kiaušiniai, cukrus ir ištirpinta karštame vandenyje ir atvėsinta kava. Viskas gerai
maišoma apie 2 minutes. Prireikus įpilame šiek tiek pieno, kad masė taptų vientisa. Tešlą dedame į kepimo formą ir kepame apie 45 minutes. Iškepęs pyragas atvėsinamas ir padalinamas į dvi dalis. Ruošiamas kremas, grietinėlė išmaišoma kartu su cukrumi ir šaukštu ištirpintos
kavos. Biskvitai pertepami kremu, viršus taip pat aptepamas. Papuošiama šokolado drožlėm ir kava.
|
|
|
|
|