Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 45-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 46-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 47-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 48-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 49-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Karpačui: 100 g jautienos išpjovos 50 g kieto sūrio Padažui: 1 šaukštas vyno acto 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštas sojos
padažo šlakelis natūralių citrinos sulčių malti pipirai
Gaminimas: Pirmiausia reikia supjaustyti jautienos išpjovą. Norint ją plonai supjaustyti pirmiausia užšaldome, tada šiek tiek atšildome (apie 5 minutes) ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėliais
supjaustytą jautieną sudedame į lėkštę. Ant viršaus užpilame pasigamintą pagal Jūsų skonį padažą (kas mėgsta daugiau pipirų, deda jų daugiau ir pan.), tada užbarstome sūrį ir ant viršaus dar galima uždėti pjaustytų alyvuogių. Skanaus!
|
|
|
|
|