Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Putinų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Radviliškio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ragainės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Raguvos takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Raisto g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulės karkos Druska ir pipirai 1 sauja smulkintų petražolių 125 g maltos jautienos 125 g maltos kiaulienos 1 morka 1 sauja žaliųjų žirnelių Maltos mėsos
prieskoniai 1sauja smulkintų krapų Lauro lapeliai ir pipirų žirneliai virimui
Gaminimas: Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su prieskoniais, krapais. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir smulkintomis petražolėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau
įkandama, visą karkos mėsos paviršių padengiame maltos mėsos mase, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis. Susukame suktinį ir stipriai suspaudžiame, aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5
valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms (aš dažniausiai slegiu per naktį). Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)
|
|
|
|
|