Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Romerienės g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
S. Varašiaus g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Savanorių g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Sedulos g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Skaisgirio g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg viščiukų blauzdelių 3 v. š. medaus 3 v. š. sojos padažo 5 skiltelės česnako druska (pagal skonį) malti baltieji pipirai (pagal skonį) malti juodieji pipirai (pagal
skonį) aliejus (kepimui)
Gaminimas: Blauzdeles nuplauname ir įtriname prieskoniais bei išspaustu česnaku. Paliekame pasimarinuoti bent 30 min. Tuomet blauzdeles apie 15-20 min. paverdame pasūdytame vandenyje. Apvirtas blauzdeles nupilame šaltu
vandeniu. Blauzdeles dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi (dar galima užbarstyti prieskonių) ir gražiai apkepiname. Į puodą supilame sojos padažą bei medų ir verdame, kol dalis skysčio nugaruoja ir visas padažas karamelizuojasi. Susikaramelizavusiu padažu užpilame apkeptas blauzdeles
ir patiekiame. Skanaus.
|
|
|
|
|