Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Org. pigmentai; seniau buvo gaminami is dazines raudes, dabar daugiausia is sintetinio alizarino,
Kiekvienas antgamtines jegos pasireiskimas, aktualizacija,
Gelsvas mazgelis odoje, susidarantis, sergant cukralige arba kepenu ligomis,
Busena, kai visi daiktai atrodo geltoni (sergant geltlige, apsinuodijus santoninu) ,
Dovanos, kurias sen. Graikijoje ir Romoje seimininkas iteikdavo sveciui prie vaisiu stalo, ir ta proga pasakomi dvieiliai,
Piliakalnio g., Žuvininkų k., Šiaulių r. sav.,
Rasos g., Žuvininkų k., Šiaulių r. sav.,
A. Baranausko g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
A. Gudonio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
A. Jakšto g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 kiaušiniai 200 g cukraus 455 g miltų 1 kg grietinės 1,2 kg braškių (Braškės ir žemuogės) 4 šaukštai želatinos 400 g grietinėlės 1 pakelis grietinėlės standiklio 4 mėtų
lapeliai
Gaminimas: Biskvitui: 6 kiaušiniai, 200 g cukraus, 200 g miltų. Pertepimui: 1 kg grietinės, 1 kg braškių, 4 šaukštai želatinos, 1 stiklinė cukraus. Papuošimui: 400 g grietinėlės, 3 šaukštai cukraus, 1 pakelis grietinėlės standiklio, 12 braškių, 4 šaukštai biskvito
trupinių, 4 mėtų lapeliai. Saldžių lazdelių torto šonams. Iš biskvitui skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškepame 3 lakštus. Grietinę sumaišome su 0,5 kg pertrintu braškių, cukrumi ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Likusias braškes supjaustome
puselėmis. Į tortinę formą įklojame biskvito lakštą, ant jos sudedame pusę supjaustytų braškių ir užpilame pusę grietinės masės. Uždengiame antru lakštu. Sudedame likusias uogas bei supilame grietinės masę. Uždengę trečiu lakštu 1 val. laikome šaltai. Iš tortinės formos išimtą tortą aptepame
su grietinėlės standikliu sumaišyta plakta pasaldinta grietinėle. Šonus apdedame saldžiomis lazdelėmis, o viršų puošiame biskvito trupiniais, braškių puselėmis, likusios grietinėlės bokšteliais ir mėtų lapeliais.
|
|
|
|
|