Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nuodemiu atleidimo rastas, kuris viduramziais buvo isduodamas popieziaus vardu uz pinigus ar nuopelnus,
Nuodingas gyvis, Kleopatros pasirinktas savizudybei,
Nuodingas voras, gyvenantis Eurazijos dykumu, pusdykumiu, stepiu zonose,
Nuodingiausias Lietuvoje augantis grybas,
Nuodu susvirkstimas serganciam nepagydoma liga, siam kankinantis ir paprasius, ar matant, kad kitos galimybes palengvinti kancias nera,
Pelesos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vydūno al., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vidurinė g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vienybės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vienkiemių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 antis , šviežia ar šaldyta 1 šaukštas druskos 1 svogūnas šviežias imbieras (3 gabaliukai) 1 šaukštas kukurūzų sirupo 2 šaukštai vandens 1 šaukštas sojų
padažo
Gaminimas: 1. Jei antis šaldyta, atšildykite ją. Nupjaukite visus papildomus riebalus, nuplaukite ir nusausinkite. Įtrinkite anties išorę ir vidų druska. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms ar nakčiai. 2. Į anties vidų įdėkite svogūną, imbiero gabaliukus
sudėkite ant anties. Į didelę ugniai atsparią kepimo skardą su dangčiu įpilkite bent 5 cm vandens ir padėkite skardą ant viryklės. Ant skardos sudėkite groteles ir užvirkite vandenį. Paimkite uždengiamą indą, į kur tilptų antis, ir kuris tilptų į skardą. Įdėkite antį į uždengiamą indą, o tada
indą padėkite ant grotelių. Uždenkite ir virkite ant garų 1 valandą, kartkartėmis patikrindami vandens lygį ir įpildami verdančio vandens, jei to reikia. Išsaugokite anties sultinį - jį galėsite panaudoti sriuboms ar kitiems patiekalams. Baigę virti, išimkite antį iš indo ir padėkite ją ant
grotelių apdžiūti. 3. Sumaišykite glazūrai skirtus produktus nedideliame inde ir užvirinkite. Teptuku tešlai ištepkite antį paruošta glazūra. Leiskite ančiai apdžiūti 1 val. 4. Įkaitinkite orkaitę iki 190 C. Kepkite antį, krūtinėle apačion, 20 minučių. Apverskite ir kepkite dar 40
minučių. 5. Perkelkite antį ant pjaustymo lentos ir leiskite jai truputį atvėsti. Kapokle padalinkite ir susmulkinkite antį (su kaulais) į nedidelius gabaliukus. Sudėkite gabaliukus ant lėkštes ir patiekite.
|
|
|
|
|