Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gintarėlis, darželis-mokykla,
Gintarėlis, Alytaus Lopšelis - Darželis,
Gintarė, A.vernicko IĮ,
Gintaras, V. Lukšo Firma,
Gintaras, Sauliaus Mikalausko IĮ,
Uosių Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
1 stiklinė kamut kruopų 4 stiklinės vandens 2 valg.š. medaus 3 valg.š. granatų sulčių
½ stiklinės kubeliais pjaustytų agurkų 1 stiklinė džiovintų
spanguolių ½ stiklinės smulkinto feta sūrio
4 valg.š. alyvuogių aliejaus Druskos ir pipirų
Gaminimas:
Į užvirintą vandenį sudėkite kruopas "kamut" ir virkite uždengę ant vidutinės ugnies nuo 35 iki 45 min. ar kol vanduo bus
sugertas. Paruoškite padažą: suplakite kartu alyvuogių aliejų, granatų sultis, medų, druską bei pipirus. Išvirusį kamut sumaišykite su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu. Improvizuokite: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas; dėti salierų stiebų ar vietoj kamut
naudoti kynvą, o vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|