Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Plukių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Pušų al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Pušų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Ramunių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Riešutų al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
2 kg vištienos (visos supjaustytos ar sparnelių, šlaunelių) 1 česnako galva, nulupta ir susmulkinta ar sutarkuota
1 stiklinė džiovintų vaisių (slyvų, abrikosų ar
spanguolių) ½ stiklinės ispaniškų žalių alyvuogių 6 lauro lapai 1 stiklinė nerafinuoto melasos cukraus 1 stiklinė mėgstamo sauso balto vyno ¼ stiklinės susmulkintų plačialapių petražolių
¼ stiklinės džiovinto raudonėlio
½ stiklinės
raudonojo vyno acto ½ stiklinės alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. 2. Paruoškite marinatą: sumaišykite česnaką, pipirus, druską, actą, aliejų, raudonėlius, džiovintus
vaisius, alyvuoges, kaparėlius su sultimis ir laurų lapelius. 3. Šiame mišinyje užmarinuokite vištieną ir palikite šaldytuve nakčiai. 4. Paruoštą vištieną dėkite į kepimo indą, ant viršaus uždėkite marinato, apšlakstykite vynu, apibarstykite ruduoju cukrumi.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite nuo 0,5 iki 1 val. Kepdama vištieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis. P.s. viščiukas bus iškepęs, kai mėsingiausiose vietose mėsa lengvai atsiskirs šakute, o sultys bus skaidrios t.y. be raudonumo. 5. Patiekite su Basmati ryžiais ar
kuskusu.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|