Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šermukšnių g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Telšių g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Vytauto g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Žalioji g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Žemaičių g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Didelė žąsis (apie 5 kg), 0,5 kg neriebios kiaulienos, po pusę puoduko sviesto, sauso vyno, pistacijų ir cukraus sirupo, svogūnas, 5 salierų šakelės, šaukštelis kmynų ir
rozmarinų, stiklinė spanguolių, puodukas citrinų žievelių, 0,25 puoduko konjako, 2 kiaušiniai, citrina, šaukštelis kumpio, druskos ir pipirų
Gaminimas: Kiaulienos gabalėlius apkepkite. Svieste kepkite svogūną ir salierus, supylę vyną, minute pavirkite.
Kiaulieną maišykite su daržovėmis, žalumynais, kmynais ir rozmarinais, suberkite spanguoles, pistacijas, sudėkite pjaustytą citriną, įdėkite kumpį, supilkite kiaušinius bei konjaką, įberkite druskos, pipirų. Išdarinėtą žąsį prikimškite kiaulienos masės, ištrinkite prieskoniais, dėkite į kepimo indą,
įpilkite vandens. Indą šaukite į karšą orkaitę. Po 20 minučių temperatūrą sumažinkite iki 160C, žąsį palaistykite cukraus sirupu ir kepkite dažnai laistydami.
|
|
|
|
|