Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, eilerasciu "Labora", "Varpas", satyru "Virsininkai", "Cenzuros klausimai", "Vilkai", "Lietuvos tilto prisiminimai" autorius,
Lietuviu rasytojas, eilerasciu rinkiniu "Eilerasciai", "100 pavasariu", dramu "Atzalynas", "Generaline repeticija" autorius,
Lietuviu rasytojas, eilerasciu rinkiniu "Saule ir smiltys", "Dievu takais", "Giesmes viesnelei zydriajai", atsiminimu knygos "Dievu miskas" autorius,
Lietuviu rasytojas, knygu vaikams "Giles nuotykiai ydu salyje", "Didysis medziotojas Mikas Pupkus", "Molio Motiejus zmoniu karalius" autorius,
Lietuviu rasytojas, kuriniu "Palangos Juze", "Vaiku knygele", "Paaugusiu zmoniu knygele", "Pasakojimas Antano Tretininko" autorius,
Ežero g., Gerdžiūnų k., Šakių r. sav.,
Kolūkiečių g., Gerdžiūnų k., Šakių r. sav.,
Liepų g., Gerdžiūnų k., Šakių r. sav.,
Miško g., Gerdžiūnų k., Šakių r. sav.,
Nemuno g., Gerdžiūnų k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 25 g mielių 500 g miltų 125 ml pieno 2 kiaušiniai 250 g aguonų 3 pak. po 250 g sviesto 400 g cukraus 150 g razinų
Gaminimas: Mieles ištrinti su 2 š. cukraus. Tada
įpilti 5-7 š. šilto, bet ne per kartšo pieno. Palaukti apie 25 min., kol mielės pradės "veikti". Tuo tarpu, pamerkiame razinas, nuplikiname ir sumalame aguonas, kiaušinius išplakame šakute, į juos supilame likusį pieną. Šią masę pilame į mieles. Po truputį bemaišant pilame miltus. Tešlą vis
papurškiame aliejumi, kad neliptų prie rankų. Ją minkom rankom, kokias 10-15 min. Po to iš jos atskiriam 4-5 galingus gabalus ir paliekam 30 min. pakilimui. Imam pirmąjį, kurį kočiojame, kol gauname laaaabai ploną blyną, ant jo gausiai užtepam išlydyto, tačiau truputį kambaryje pastovėjusio ir
apkietėjusio sviesto, beriame daug cukraus, tik negailėkit, nes į tešlą jo nedėjome. Ant šio pabarstome keletą razinų. Tada imame kitą gabalą, jį kočiojame, pasviestiname, pacukriname ir dedame ant pirmojo, ir taip su likusiais gabalais. Ant paskutinio lakšto tepame sviestą, beriame cukrų, razinas
ir aguonas. Visą lakštų krūvą sukame į vyniotinį, dedame į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą skardą, aptepame gausiai sviestu. Vyniotinį paliekame dar bent pusvalandžiui šiltoje vietoje. Kepame 230 C orkaitėje tol, kol gražiai parus. Valgyti šiltą, kol nesukietėjo pasidariusi karamelė. Skanaus
ir linksmų švenčių!
|
|
|
|
|