Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaimas Silutes raj., kuriame yra bene vienintele trikampe baznycia lietuvoje,
Kas parase veikala? Lietuviu senobes bruozai",
Lietuviu skulptorius, grafikas, medalistas, zymiausi kuriniai:? Lietuvos mokykla",? Artojas", "Skausmas",
Eina per vandeni arba .....,
Ketinti padaryti ka nors pikta,
Daukliūnų g., Kalnėnų k., Jonavos r. sav.,
Girininkų g., Kalnėnų k., Jonavos r. sav.,
Liepų g., Kalnėnų k., Jonavos r. sav.,
Plento g., Kalnėnų k., Jonavos r. sav.,
Beržų g., Krėslynų k., Jonavos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g žiedinių kopūstų druskos 300 g briuselinių kopūstų 500 g kalakutų krūtinėlių 1 a. š. sezamų aliejaus 0,4 a. š. mėsos sultinio miltelių juodųjų pipirų 100 ml baltojo
vyno čiobrelių šakelė 6 petražolių šakelės 40 g sviesto 2 v. š. grietinės 4 pomidorai tarkuoto muskato 1 česnako skiltelė
Gaminimas: Užvirinti apie du litrus vandens, įberti druskos. Žiedinį ir briuselinius kopūpstus nuvalyti. Žiedinį kopūstą perpjauti į
4 dalis ir 10 minučių virti pasūdytame vandenyje ant stiprios ugnies. Briuselinius kopūstus virti 7 minutes. daržoves perlieti šaltu vandeniu. Iš karto sudėti į keptuvą ir uždengti. Krūtinėles įtrinti aliejumi, apibarstyti sultinio milteliais ir sudėti į keptuvą. Supilti baltąjį vyną, pagardinti
prieskoniais, uždengti ir 20 minučių troškinti ant silpnos ugnies. Sviestą pašildytose lėkštėse sutrinti šakute, sukrėsti grietinę ir įberti druskos. Pomidorų viršūnėles įpjauti kryžmai, į įpjovas įdėti po česnako griežinėlį. Daržoves pagardinti sviesto ir grietinės padažu. Uždengti ir šiek
tiek pašildyti, paskaninti muskatu. Pomidorus sudėti prie mėsos, pasūdyti. Uždengti ir dar keletą minučių patroškinti.
|
|
|
|
|