Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tolimosios Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g miltų, 0,5 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 75 g sviesto, 75 g cukraus, 1 kiaušinis, 2 lašai romo ekstrakto, 1 lašas vanilės ekstrakto, 30 g
šokolado.
Gaminimas: Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir
įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
|
|
|
|
|