Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Isgryninta, be policikliniu angliavandeniliu, parafinine alyva,
Felsono desnis: "Ideju vogimas is vieno zmogaus vadinamas plagiatu, vogti jas is daugelio - tai jau .....",
Valstybe, kurios sostine Vindhukas,
Romenu kalendorines sventes [dgs.],
Dorovinis charakterio bruozas, apibudinantis asmenybes uoluma rupestingai dirbti, noriai ir saziningai atlikti pareigas,
Beržų g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
J. Margalio g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Klevų g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Tulpių g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Žiedo g., Sudeikių mstl., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 ml jogurto (pvz. melionų su avietėmis) 1 stiklinės tirpios kavos, saldžios ir atvėsintos 30 g želatinos 2 - 3 v. š. cukraus Šokoladinio arba balto
biskvito Kraštų glajui: 100 g juodojo šokolado Viršui: 1 želė pakelio, citrinų skonio 1 v. š. želatinos Vaisių ir uogų (besėklės vynuogės, kiviai, braškės ir kt.)
Gaminimas: 30 ml želatinos užpilkite atvėsinta drugna kava ir
palikite brinkti 10 - 15 min. Tada garų vonelėje arba ant labai mažos ugnies (neužvirinant) kaitinti kartu su cukrumi, kad ištirptų granulės (intensyviai maišykite). Atvėsinti. Elektriniu plaktuvu suplakti jogurtą ir atvėsintą kavą. Į išardomą tortinę padėti gatavą biskvitą ir supilti
paruoštą jogurto masę. Padėti į šaldytuvą stingti. Kuomet tortas jau sutingęs ar beveik sustingęs, gražiai išdėliokite vaisius (darykite nedidelį kalnelį). Jį apliekite citrusine žėle (paruoškite želė pagal instrukciją, atvėsinkite, suberkite želatiną ir leiskite išbrinkti. Tada kaitinkite arba
tirpinkite granules garų vonelėje ir vėl atvėsinkite). Visos paruoštos želė gali ir neprireikti, tačiau laikykite ją kambario temperatūroje ir vis, nedideliais kiekiais, apliekite tortą ir jį laikykite šaldytuve. Taip "žaidžiant", vaisiai po mažu "sulips" ir neišsidarkys sudėti
vaisiai (vaisiai neturi būti pilnai "paskendę" želėje). Kuomet tortas jau sustingęs (geriausia palaikyti per nakt), išimkite jį (prieš nuimant tortinės dalį, apipjaukite peiliu palei kraštus), o šonus aptepkite tirpintu, kiek sukietėjusiu šokoladu ir vėl padėkite į šaldytuvą
galutinai sustingti. Skanaus!!!
|
|
|
|
|