Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dvarčionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dvarčionių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dvarčionių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dvarčionių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Dvariškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g keptos vištos krūtinėlės arba kalakuto kumpelio 1 didelis obuolys 1 sauja graikinių riešutų (be kevalo) 200 g grūdėtos varškės 0,5 šaukštelio tarkuoto imbiero 1 sauja
„Arimex“ sėklų mišinio petražolės papuošimui Ingridientai užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus 1 šaukštelis balto vyno acto 1 šaukštelis skysto medaus (kietą medų galima pašildyt iki 40 laipsnių) 0,5 šaukštelio tarkuoto imbiero Druska bei pipirai (pagal
skonį)
Gaminimas: Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais. Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu. Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite. Pagaminkite užpilą, supilkite ant
salotų bei išmaišykite. Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais. Skanaus!
|
|
|
|
|