Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg jautienos sprandinės 2 a.š. prieskonių jautienai 50 ml aliejaus 20 ml acto 5 galvos svogūnų 3 lauro lapai 0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Jautienos
sprandinę supjaustome didesniais gabalėliais. Mėsą suprieskoniuojame. Apipilame actu ir aliejumi. Sudedame svogūnus, supjaustytus griežinėliais. Mėsą marinate reikėtų palaikyti 1-2 dienas. Kepti ant laužo.
|
|
|
|
|