Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelezies lydinys su chromu (22-30%), aliuminiu (5%), kobaltu (0, 5-3%) ; vart. el. krosniu kaitinimo elementams,
Melionu rusis; auginama Indijoje, S. Afrikoje, Art. Rytuose, Lot. Amerikoje; vaisiai briaunoti, minkstimas kvapnus,
Molinis, akmeninis arba metalinis sen. graiku indas vynui su auksta kojele, placiu kaklu, dviem ausies pavidalo asomis,
Minkstavabaliai; gyvena ant zydinciu zoliu, krumu,
Argo karalius, Hiponojo sunus, dalyvaves Septyneto zygyje pries Tebus,
Lygumų g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Nemuno g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Parko g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Pavasario g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Pergalės g., Lukšių mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 45 minutės /4 asmenims /paprasta 150 g geltono sūrio, tarkuoto 15 vamzdelinių makaronų (Canelloni) 500 g mėsos faršo 1 pakelio „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ 2 v.š.
alyvuogių aliejaus 1 v.š. pomidorų pastos Žiupsnelio raudonėlio, džiovinto 1 svogūno 2 skiltelių česnako
Gaminimas: 1. Česnaką sukapokite, svogūną supjaustykite kubeliais ir kepkite juos didelėje keptuvėje aliejuje. Pridėkite faršo. Kepkite, kol
visiškai išgaruos mėsos sultys. Pridėkite pomidorų pastos. Pagal skonį pridėkite druskos, pipirų ir šiek tiek džiovintų raudonėlių. 2. Vamzdelius prikimškite paruošta mėsa. Sudėkite juos į karščiui atsparų indą. 3. Keptuvėje sumaišykite „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ su
250 ml šalto vandens, užvirinkite ir virkite keletą minučių. Vamzdelius apipilkite pagamintu padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir sandariai uždenkite indą folija. 4. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Likus dešimčiai minučių iki
kepimo pabaigos, nuimkite foliją, kad sūris paruduotų. Patarimas: prieš apibarstydami sūriu, ant vamzdelių galite uždėti šiek tiek grietinės.
|
|
|
|
|