Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vėžių takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Vyturių g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Žalioji g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Žardupės takas, Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Žibučių g., Kiškėnų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 arbat. šaukštelio sausų mielių, 150 ml vandens, 3 šaukštai šilto pieno, ketvirtadalis arbat. šaukštelio medaus arba cukraus, 150 g duonos miltų. Tešlai: 0,5 arbat. šaukštelio sausu
mielių, 250 ml vandens, 0,5 šaukšto alyvuogių aliejaus, 350 g duonos miltų, 1,5 arbat. šaukštelio druskos.
Gaminimas: Raugas: sumaišyti mieles su vandeniu ir pienu. Palikti 5 minutes, tada suberti cukrų arba medų ir pamaišyti, kol ištirps. Įmaišyti miltus. Tešla
turi būti labai minkšta. Uždengti dubenį rankšluosčiu ir palikti kilti 12 val. arba per naktį. Tešla: suberti mieles į vandenį, palikti 5 minutes, po to išmaišyti. Supilti šį vandenį bei aliejų į raugą ir gerai išmaišyti. Įmaišyti miltus ir druską. Turi gautis šlapia lipni tešla. Greitai maišyti
mediniu šaukštu 5 minutes, tešla pasidarys tampresnė ir atšoks nuo indo sienelių, bet vis tiek liks per minkšta, kad būtų galima minkyti rankomis. Uždengti dubenį rankšluosčiu ir palikti kilti, kol tūris padvigubės ir matysis burbuliukai (apie 3 val.). Nemaigyti tešlos. Gausiai pabarstykite miltais
dvi skardas ir turėkite šalia miltų rankoms. Su gumine mentele dubenyje tešlą padalinkite į dvi dalis. Vieną dalį iškrapštykite ant gausiai miltais pabarstytos skardos. Rankas gerai pamiltuokite ir atsargiai liesdami vos tešlos kraštelius suformuokite stačiakampį kepaliuką apie 30 cm ilgio. Tą patį
pakartokite su likusia tešla ant antros skardos. Palikite neuždengtus 20 minučių. Kepti 220 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kol pakils ir pagels. Pastuksenus į kepaliuko apačią pirštu turi skambėti lyg tuščia. Palikti atvėsti ant metalinių grotelių.
|
|
|
|
|