Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1/3 puodelio supjaustytų šviežių baziliko lapų (Bazilikas)
2 šaukštai alyvų aliejaus
1 šaukštas balto vyno acto
1 ilgas prancūziškas batonas
170 g plonai supjaustyto mozarela sūrio
170 g supjaustytos neriebios rūkytos jautienos
2 slyviniai pomidorai, supjaustyti riekelėmis (Pomidorai)
1/8 šaukštelio juodųjų pipirų


Gaminimas:
Nedideliame dubenyje sumaišykite baziliką, aliejų ir actą; atidėkite.
Perpjaukite batoną pusiau išilgai. Šaukšto pagalba išgremžkite apatinę batono pusę, palikdami 1 cm storio dugną. Į įdubą įdėkite pusę sūrio, visą jautieną ir visus pomidorus. Ant viršaus supilkite baziliko mišinį; pabarstykite pipirais. Ant viršaus sudėkite likusį sūrį ir viršutinę batono pusę. Suvyniokite į foliją. Pervežkite šaldiklyje.
Įkaitinkite virš laužo ar nedengtame grilyje vidutinėje temperatūroje 20-25 minučių arba kol įkais, apversdami kas 5 minutės. Patiekdami supjaustykite į keturias arba šešias dalis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai