Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalnelių g., Uliūnų k., Panevėžio r. sav.,
Laisvės g., Uliūnų k., Panevėžio r. sav.,
Pušynėlio g., Uliūnų k., Panevėžio r. sav.,
Pušyno g., Uliūnų k., Panevėžio r. sav.,
Rožių g., Uliūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 dideli pievagrybiai 200 g mėsos faršo 1 svogūnas 0,5 citrinos 150 g Ementalio sūrio 1 šaukštas aliejaus petražolių druskos juodųjų ir raudonų
pipirų
Gaminimas: 1. Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius nupjaukite ir smulkiai supjaustykite. 2. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles ir susmulkintus kotelius citrinų sultimis. 3. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite
svogūnus. Įkaitinkite keptuvėje augalinį aliejų. Maišydami pakepinkite svogūnus. 4. Į kepintus svogūnus sudėkite mėsos farsą (jis turėtų būti birus). Maišydami apkepinkite faršą su svogūnais. Į keptuve su svogūnais ir faršu suberkite smulkintus pievagrybių kotus, išmaišykite ir troškinkite
uždengę dar 2-3 minutes ant mažos ugnies. 6. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų. Sūrį su pjaustykite plonais kvadratėliais. 7. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Nuplaukite ir apdžiovinkite petražoles. Nuskinkite lapelius ir smulkiai juos supjaustykite. Nukelkite keptuvę nuo ugnies
ir sumaišykite smulkintas petražoles su įdaru. 8. Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formeles ištepkite sviestu (grybus galima kepti ir keptuvėje). Sudėkite įdarytus pievagrybius į formeles. Kiekviena grybą uždenkite gabalėliu sūrio. Kepkite 15 min. 9. Įdarytus grybus patiekite
karštus. Prie jų tinkamas garnyras - ryžiai.
|
|
|
|
|