Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalos Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lakštingalos Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 baklažanai, 4 svogūnai, 200 g rūkytos šoninės, 200 g pievagrybių, petražolių, pipirų, sviesto, tarkuoto fermentinio sūrio.
Gaminimas: Baklažanus perpjauti, išimti
truputį minkštimo, ištrinti druska ir palaukti apie 20 min. Nuplauti ir apkepti. Pabarstyti pipirais, ištrinti sviestu vidinę pusę. Svogūną ir baklažano minkštimą supjaustyti, taip pat supjaustyti ir pakepinti šoninę. Atskirai pakepti pievagrybius ir, viską sumaišius, įdėti į baklažanų puseles.
Apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje apie 20 min. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|