Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babinių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Babinių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kulninės (apie 1,5 kg) 300 g. faršo 200 g. pievagrybių 1 kiaušinio Žiupsnelio rozmarino 1 saujos džiuvėsėlių Druskos ir pipirų 2 - 3 skiltelių
česnako
Gaminimas: Iš kulninės išimti kaulą. Mėsą įtrinti česnaku, druksa ir pipirais. Palikti kelioms valandoms. Sveikus pievagrybius išvirti. Faršą sumaišyti su druska ir pipirais, įdėti rozmarino, įmušti kiaušinį, sudėti džiuvėsėlius ir grybus. Gautą masę sukimšti į
kulninę, suvynioti į kepimo popierių, surišti, kad kulninė išsaugotų formą. Kepti orkaitėje 30 min. 200°C temp. ir dar 1,5 valandos 170-180°C tem. Jei su vėjuku nustatyti 160°C tem. Skanaus.
|
|
|
|
|