Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giminineje visuomeneje - gimines pradininkas, galva,
Kalbos dalis, kuri nurodo daikta, ypatybe arba skaiciu, bet ju nepavadina,
Kvarcinio laikrodzio isradejas,
Pilietybes igijimas pagal nacionalini principa - vaikai igyja tevu pilietybe,
Knygu "Tureti ir netureti", "Atsisveikinimas su ginklais" autorius,
Pavilnio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 rūkyta karka (800 g-1 kg) 400 g maltos kiaulienos 1 kiaušinis 1 nedidelis svogūnas druskos pipirų aliejaus
Gaminimas: Rūkytą karką išmirkome vandenyje, išimame
kaulą. Į maltą kiaulieną įdedame susmulkintą pakeptą svogūną, įberiame druskos, pipirų, įmušame kiaušinį ir išminkome. Karką prikemšame maltos mėsos, užsiuvame karkos galus, suvyniojame į dvigubą marlę, ją irgi užsiuvame. Taip paruoštą karką verdame apie 1,5 val. Po to ją paslegiame
ir laikome, kol atšąla. Tada nuimame marlę ir supjaustome karką griežinėliais. Puošiame žalumynais.
|
|
|
|
|