Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalorijos 6-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 7-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 8-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kalorijos 9-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,25 l pieno 75 g cukraus 150 g maltų migdolų arba migdolų pastos 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių 2 skiltelės česnako druskos šafrano petražolių 4-5 žirneliai baltųjų
pipirų 200 ml alyvų aliejaus 12 mažų, plonų batono riekelių, pakepintų aliejuje 50 g pakepintų susmulkintų migdolų
Gaminimas: Užvirkite pieną. Grūstuvėje susmulkinkite druską, šafraną, pipirus, česnaką ir petražoles. Sumaišykite maltus migdolus, cukrų ir grūstuvėje
susmulkintą mišinį ir įdėkite į verdantį pieną. Sumažinkite ugnį ir leiskite virti 8-10 minučių. Patiekite su pakeptais batono gabaliukais ir pakepintais migdolais.
|
|
|
|
|