Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu k. filmas "..... i dangu",
Lietuviu kaimynai,
Lietuviu kilmes 1794 m. sukilimo pries Rusija vadovas, veliau kovojes JAV nepriklausomybes kare,
Lietuviu kilmes profesore, TV3 kanalo ikureja (buvusio Tele-3) ,
Lietuviu kompozitorius, operos Kkelione i tilze", baleto "Egle - zalciu karaliene", oratorijos "Nelieskite melyno gaublio", kuriniu smuikui su orkestru autorius,
Dainavos g., Išlaužo k., Prienų r. sav.,
Draugystės g., Išlaužo k., Prienų r. sav.,
Kaimynų g., Išlaužo k., Prienų r. sav.,
Kauno pl., Išlaužo k., Prienų r. sav.,
Kelmyno g., Išlaužo k., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g kiaulienos; Mėsos prieskoniai; Prancūziškos žolelės; 1 svogūnas; 1 kubelis vištienos sultinio; 100 ml vištienos padažo; 200 g pievagrybių; 200 g morkų; 1
paprika; Aliejaus kepimui.
Gaminimas: Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma prieskoniais. Mėsą kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Visas daržoves supjaustome norimos formos gabaliukais ir kepiname keptuvėje. Apkeptas daržoves ir mėsą dedame į puodą, ten pilame stiklinę
vandens, pomidorų padažą bei kubelį sultinio. Patroškiname apie 30 minučių, kol daržovės suminkštėss. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg mėsos 250 g grietinėlės 3 v. š. pomidorų pastos 2 morkų 3 svogūnų Lauro lapų Druskos Pipirų Raudonėlio Bazilikų
Gaminimas: Mėsą nuplauti,
nusausinti,supjaustyti gabaliukais ir apkepinti riebaluose. Apkepusią mėsą dėti troškintis į pasūdytą verdantį vandenį. Berti pipirų, dėti lauro lapus. Apkepti pjaustytas morkas ir svogūną ir dėti į puodą troškintis kartu su mėsa. Baigiant troškintis pilti grietinėlę, pomidorų pastą,
berti bazilikus, raudonėlius ir dar kiek patroškinti.
|
|
|
|
|