Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mitologijos dalis, aiskinanti dievu kilme ir genealogija,
Zemynas, is kurio kilo juodieji ir raudonieji serbentai,
Del saves,
Muzikos kurinio tempas - labai letai, placiai,
Mokslas, tiriantis bendrasias materijos savybes, sandara ir judejimo desnius,
Portugalų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Povilo Plechavičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Povų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g virtų džiovintų grybų 4 kiaušiniai 200 g sviesto 4 svogūnai pipirų druskos cukraus
Gaminimas: Svogūnus supjaustome kubeliais ir pasūdytus bei pasaldintus
pakepame su visu (200 g) sviestu. Virtus grybus, kietai virtus kiaušinius ir svogūnus permalame mėsmale. Į šią masę supilame kepant svogūnams likusį sviestą ir gerai išmaišome. Paštetą sudedame į indelį, paslegiame ir pastatome šaltai. Jį galime valgyti kaip užkandį arba užtepti ant
duonos gamindami sumuštinį.
|
|
|
|
|