Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Nėries g., Rumšiškių mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Slėnio g., Rumšiškių mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Šlaito aklg., Rumšiškių mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Taikos g., Rumšiškių mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Topolių g., Rumšiškių mstl., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai, 500 gramų Aliejus, 0.5 stiklinės Kiaulienos lašiniai, 100 gramų Svogūnai, 2 vienetai Kiaušiniai, 2 vienetai Džiūvėsėliai, 100 gramų Prieskoniai
Gaminimas: Virti
grybai pakepinami aliejuje su lašinukais ir kvadratėliais pjaustytais svogūnais. Masei apkepus bei atvėsus, sumalame per mėsmalę, įmušame kiaušinius, beriame džiūvėsėlius, prieskonius. Suformuojame kotletus ir apkepame aliejuje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gramų grybų, 1 šaukštas kvietinių miltų, 2 kiaušiniai, 60 gramų kiaulienos lašinių, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 1 šaukštas sviesto, Aliejaus truputį Druskos pagal
skonį
Gaminimas: Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama
smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g grybų 1 svogūnas 3 valgomi šaukštai miltų 2 valgomi šaukštai krakmolo
Gaminimas: Sumalkite grybus. Pakepinkite juos su svogūnu. Į grybus sudėkite miltus, krakmolą,
pipirus, druską ir viską išmaišykite. Paimkite šiek tiek gautos masės, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje.
|
|
|
|
|