Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kuriai Klaipedos krastas priklause nuo 1919m. iki 1923m,
Valstybe, kuriai priklauso didziausia sala,
Valstybe, kuriai priklauso Folklendo salos,
Valstybe, kuriai priklauso Grenlandijos sala,
Valstybe, kuriai priklauso Kokosu salos, esancios Ramiajame vandenyne,
Gruodiškės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gruzdžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gubojų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gudelių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gudininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g šviežių grybų 150 ml alaus 2 kiaušiniai 250 g miltų 1 šaukštas aliejaus taukų kepimui druskos
Gaminimas: Miltus išmaišyti su alumi, tryniais ir
druska. Baltymus suplakti iki putų, dėti į tešlą, supilti aliejų, išmaišyti. Nuvalytus ir nusausintus grybus mirkyti tešloje ir kepti dideliame labai įkaitintų taukų kiekyje.
|
|
|
|
|