Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baltijos 12-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Baltijos 13-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Baltijos 14-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Baltijos 2-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Šiltnamių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 175 g sviesto arba margarino, 4 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 1 žiupsnelis druskos, 2,5 stiklinės miltų, 4
obuoliai, cinamono.
Gaminimas: Pirmiausia išlydykite margariną arba sviestą. Atvėsinkite jį. Iš kitų produktų sumaišykite tešlą. Tešlą pilkite į aliejumi išteptą skardą. Skiltelėmis supjaustytus obuolius sudėkite eilėmis ant tešlos. Obuolius apibarstykite trupučiu
cinamono. Kepti 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušinių 200 g cukraus 200 g grietinės 400 g miltų Vanilinio cukraus 1 a. š. (nubraukto) sodos Obuolių Rabarbarų
Gaminimas: Kiaušinius su cukrumi
ištrinti, sodą suplakti su grietine, maišant, berti po truputį miltus, kol neliks gumuliukų (turi gautis tirtos konsistencijos tešla). Tešlą supilti į formą, ant viršaus supjaustyti obuolius mažomis skiltelėmis , sudėti supjaustytus gabalėliais rabarbarus, pabarstyti cinamomu ir cukrumi
viršų.
Kepti orkaitėje 180°C temp . 45 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušinių 1 stiklinės miltų 1 stiklinės cukraus 300 g grietinės 200 g sviesto, tirpinto 0,5 šaukštelio sodos, nugesintos
Gaminimas: Išlydytą ir atvėsintą
sviestą supilti į visų kitų ingredientų mišinį. Viską gerai išsukti (2-4 min) ir supylus į kepimo indą kepti 180°C temperatūroje apie 30 min.
|
|
|
|
|