Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 1 skiltelė česnako 2 v. š. aliejaus 0,5 a. š. malto imbiero 250 ml žuvies sultinio 1 kiaušinis 1 pundelis žalumynų Druska, pagal skonį Citrinų sultys,
truputį
Gaminimas: Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis
turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių ir įmaišome smulkintų žalumynų. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.
|
|
|
|
|