Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: ~1 kg šviežios menkės 1 svogūnas 100 g sviesto 3 valgomi šaukštai manų 1 morka 1 kiaušinis 1 arbatinis šaukštelis druskos 1 valgomas šaukštas žuvies citrininių
prieskonių
Gaminimas: Menkę atskirti nuo odos. Menkės filė sumalti kartu su svieste pakepintais svogūnais. Įdėti druskos, sutarkuotą morką, manus, kiaušinį, žuvies prieskonius ir viską gerai išminkyti. Gautą faršą sudėti į menkės odą ir užsiūti. Kepti orkaitėje apie
valandą laiko 200C temperatūroje. Iškepusią papuošti. Garnyrui puikiai tiks burokėlių salotos. Skani tiek šilta tiek šaltą.
|
|
|
|
|