Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kiek padeciu yra balete,
Senoves kinu filosofijos savoka, reiskianti viena is 2 priesingu jegu - teigiama, aktyvia, sviesia, vyriska, stipria,
Suteikimas teises ziniasklaidos atstovui dalyvauti tam tikrame renginyje arba lankytis tam tikroje istaigoje,
Izeisto asmens kova su izeideju,
XV-XVI a. italu daugiabalse pasaulietinio turinio posmine daina,
Lauko g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Miško g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Senosios Želsvos g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Sodų g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Vinco Marazo g., Želsvos k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kilogramai erškėtuogių, 1 stiklinė vandens 1 kilogramas cukraus
Gaminimas: Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš
vidaus išgramdomos plaukuotos sėklelės. Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas, į jį suberiamos paruoštos uogos ir 5 min. verdamos. Po to pastatoma vėsioje vietoje, kad uogos prisigertų cukraus. Sekančią dieną uogos iš sirupo išgriebiamos tiesiai į švariai paruoštus stiklainius, sirupas
užvirinamas ir užpilamas ant uogų. Stiklainiai uždaromi stikliniais arba pridengiami metaliniais dangteliais ir kaitinami 80° C temperatūroje 15 min. Iškaitinti indai tuoj hermetiškai uždaromi.
|
|
|
|
|