Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tūkstantmečio g., Šakių k., Kauno r. sav.,
Tvenkinių g., Šakių k., Kauno r. sav.,
Vandžiogalos pl., Šakių k., Kauno r. sav.,
Žaros g., Šakių k., Kauno r. sav.,
Žuvų g., Šakių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800g ėrienos šonkaulių su mėsa 2 valgomieji šaukštai sviesto (filtruoto arba ghi, kad nesudegtų) Šparagų garnyrui: 2 ryšulėliai žalių šparagų 100g filtruoto sviesto 1 citrinžolė
(naudosime perpjautą išilgai į 4 dalis) Lauro lapai (4 vnt.) Druska Žolelių džiuvėsėliams: 150g smulkintų džiuvėsėlių 30g šviežių petražolių 15g šviežių levandų 15g šviežių čiobrelių 15g šviežių raudonėlių 2 valgomieji šaukštai sviesto Druska Juodieji
pipirai
Gaminimas: Šparagus sudedame į kepimo popierių ir surišame. Į tirpintą sviestame įdedame lauro lapų, citrinžolę ir įstatome šparagus. Lėtai juos troškiname 1 arba 1,5 valandos. Su šaukštu šiek tiek vis paskirstant sviestą ir pakeliant link šparagų viršaus.
Šparagų apačia turi būti lengvai apskrudusi, o viršūnė žalia. Mėsą ištraukę iš šaldytuvo palaikome bent 30 min. kambario temperatūroje. Ėrienos gabalėlius pasūdome ir pabarstome pipirais iš abiejų pusių. Kad išlaikytume visus mėsos skonius ir sultingumą, gaminsime ne visai įprastu būdu.
Pirmiausia apkepame gabalėlius keptuvėje (ant įkaitinto aliejaus ir filtruoto sviesto) po 1 min. Iš abiejų pusių, pradėdami nuo skūros pusės. Tuomet dedame į iki 80 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 90 minučių. Kai mėsa paruošta, palaikome ją 15 minučių folijoje, kad ji išlaikytų šilumą ir būtų
minkštesnė. Sumaišome (su blenderiu) džiuvėsėlius, šviežas žoleles ir sviestą iki vientisos masės. Skanaus!
|
|
|
|
|