Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pjaulių g., Pleškučių k., Klaipėdos r. sav.,
Beržų g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Eketės g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Gluosnio g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Klaipėdos g., Plikių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šparaginių pupelių 1 šaukštas druskos 1 ryšelis petražolių 40 g lašinukų 2 kiaušiniai 1 šaukštas kario 8 šaukštai baltojo vyno 1 šaukštas citrinos sulčių žiupsnelis
cukraus ir pipirų 100 g sviesto 4 ėrienos pjausniai (po 180 g)
Gaminimas: Puode užvirinti 2 l pasūdyto vandens, suberti nuvalytas šparagines pupeles, petražoles ir virti 8minutes. Išvirusias pupeles ir petražoles nuvarvinti sietelyje. Lašinukus supjaustyti kubeliais,
paspirginti keptuvėje ir apibarstyti pupeles. Tik neišpilti keptuvėje likusių riebalų. Inde virš verdančio puodo iš kiaušinių, kario, vyno ir prieskonių sumaišyti padažą. PAdažą nukelti nuo viryklės, įmaišyti sviestą. Atvėsinti šalto vandens vonelėje. Keptuvėje įkaitinti riebalus ir apkepti
pjausnius po 1 minutę iš abiejų pusių. Dar šiek tiek pakepti, apibarstyti druska ir pipirais. Patiekti su pašildytomis šparaginėmis pupelėmis.
|
|
|
|
|