Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birelių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Birelių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
300 ml vandens 4 - 5 kiaušinių (sunaudojau 4) 110 g sviesto 150 g miltų žiupsnio druskos 1 šaukštelio cukraus
Gaminimas: 1. Sviestą supjaustome nedideliais
gabaliukais. Į puodelį supilame vandenį, suberiame druską, cukrų ir sviesto gabaliukus, pradedame kaitinti. 2. Į kitą dubenį persijojame miltus, kad būtų puresni. 3. Kai vandens paviršius puodelyje pradės judėti, suberiame miltus ir maišome, kol viskas sušoks į vientisą masę ir ji
atlips nuo puodo sienų. 4. Išjungiame kaitrą, tešlą išimame ir padedame ant didesnės lėkštės, kad greičiau atvėstų. 5. Į pravėsusią, bet dar šiltą tešlą vieną po kito elektriniu plakikliu įplakame kiaušinius. Turi išeiti riebios grietinės konsistencijos masė. 6. Tešlą
sukrėskite į konditerinį švirkštą dantytu antgaliu ir išspauskite pyragėlius. 7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min (kol pagels).
|
|
|
|
|