Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Grūdų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Grūdų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg vištienos petukų Druskos ir pipirų (pagal skonį) Marinatui: 3 kivių, didelių 2 svogūnų, didelių
Gaminimas: Sparnelių petukus gerai nuplaukite,
pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivius ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šia mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje. Skanaus.
|
|
|
|
|