Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Daškūnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Daubėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Daubiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Daubų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg vištienos petukų Druskos ir pipirų (pagal skonį) Marinatui: 3 kivių, didelių 2 svogūnų, didelių
Gaminimas: Sparnelių petukus gerai nuplaukite,
pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivius ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šia mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje. Skanaus.
|
|
|
|
|