Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodininkų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Sodininkų skg., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Sodų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Spartuolių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Spaustuvės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g kiaulienos sprandinės 2 skiltelės česnakų 1 žiupsnelis petražolių 1 valgomas šaukštas druskos 2 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus 1 sauja džiovintų slyvų 1 sauja džiovintų
abrikosų 1 sauja jaunų dilgėlių lapelių 4 svogūnų laiškai 1 butelis šviesaus alaus 200 g rūkytos šoninės
Gaminimas: Aliejų sumaišiau su druska, petražolėmis ir išspaustais česnakais. Mišiniu gerai ištryniau sprandinę. Palikau sandariame indelyje parai
šaltai. Pasimarinavusią mėsą peiliu įpjoviau išilgai, kad pasidaytų "kišenė". Paeiliui dėjau slyvas, nuplikytus dilgėlių stiebelius, abrikosus ir svogūnų laiškus, kol užsipildė. Stipriai surišau virvele, kad gerai susispaustų. Griežinėliais pjaustyta šonine apdėjau jau paruoštą
kepsnį ir dar kart apvyniojau virvele. Šonine apdėta mėsa visada būna sultinga. Taip paruoštą kepsnį kepiau 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Sumažinau kaitrą iki 190 laipsnių, užpyliau trečdalį butelio alaus ir kepiau dar 50 minučių. Likusį alų dar 2 kartus pyliau ant mėsos. Reikia
žiūrėti, kad mėsa nevirtų aluje. Turi apsemta būti tik kepsnio apačia. Kas 5 minutes apipildavau susidariusiu skysčiu, kad kepant nepradėtų svilti viršus. SKANAUS!
|
|
|
|
|