Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Užmiesčio g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Varėnos pl., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Vasario 16-osios g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Vilniaus g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Vytauto g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g durklažuvės 0,5 pomidoro 2 šaukšteliai bazilikų Pesto padažo 1 žiupsnelio grūstų pipirų 2 šaukštųalyvuogių aliejaus 1 šaukštelio druskos 1 lakšto dumblių (sušiams) Gabalėlio
sviesto
Gaminimas: Nuplauti ir nusausinti žuvį. Žuvį aptepti bazilikų padažu, apvolioti alyvuogių aliejumi ir užberti druska bei grūstais pipirais. Taip paruoštą žuvį palaikyti porą valandų šaldytuve. Folgos lakštą patepti sviestu. Į dėti dumblių lakštą, ant jo dėti žuvį,
šalia padėti supjaustyto pomidoro, ant viršaus uždėti kelias šakeles šviežio baziliko. Ir gražiai ir atsargiai suvynioti žuvį. Taip pat suvynioti į voką folijos. Kepti 30 min. 200°C temp. orkaitėje. Patiekti su turimomis daržovėmis. 1 asm.
|
|
|
|
|