Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Katedros g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Katkų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kauno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kazio Naruševičiaus g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Kėdainių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kapaliukui:
20 g sviesto; 42 g kubelis mielių; 150 g ruginių miltų (geriausia- Nr. 1740); 450 g kvietinių miltų; 1 valg. š. druskos; 1 valg. š. šviežio smulkiai sukapoto
raudonėlio; 4-5 valg. š. šviežių smulkiai sukapotų petražolių; 1 kiaušinis.
Gaminimas: Sviestą ištirpinti 250 ml pašildyto vandens. Suberti sutrupintas mieles ir maišant ištirpinti. 150 g ruginių miltų sumaišyti su 300 g kvietinių miltų bei druska. Įmaišyti skystį su mielėmis ir
suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į tešlą suberti likusius miltus bei žoleles, suminkyti ir suformuoti kepalą. Jį dėti ant miltais pabarstytos skardos ir dar 20 min. palaikyti, kad pakiltų. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Duoną
aptepti išplaktu kiaušiniu ir kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos. Patarimas: raudonėlį galima pakeisti šviežiu kapotu baziliku arba mairūnu.
|
|
|
|
|