Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyturių g., Igliaukos k., Marijampolės sav.,
Mykolo Krupavičiaus g., Igliškėlių mstl., Marijampolės sav.,
Amalvos g., Igliškėlių k., Marijampolės sav.,
Liepų g., Kidoliškių k., Marijampolės sav.,
Upelio g., Kidoliškių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žuviai: 3 karališkos dorados (žuvys), 3 kg stambios druskos. Garnyrui: 300-400 g vyšninių pomidorų, 2 mėlynieji svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, druska, juodieji
pipirai.
Gaminimas: Išvalykite žuvų vidurius, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių temperatūros. Kepimo formą išklokite folija, tada supilkite dalį druskos į apačią ir sudėkite žuvis. Likusią druską užpilkite ant viršaus taip, kad
pilnai uždengtų žuvis. Kepkite orkaitėje 30-35 min. Doradoms iškepus išimkite jas iš orkaitės, mėsos plaktuku padaužykite susidariusią druskos plutą, atsargiai išimkite žuvis, nuvalykite druską ir atsargiai išdarinėkite. Garnyrui per pusę perpjaukite vyšninius pomidorus, griežinėliais
supjaustykite svogūnus, viską sumaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais. Salotas užpilkite alyvuogių aliejumi ir patiekite su žuvimi. Žuvies patiekalas paruoštas! Skanaus!
|
|
|
|
|