Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 dešrelės 1 svogūnas truputį čili prieskonių 4 skiltelės česnako 100 g fermentinio sūrio 1 kiaušinis baziliko 30 g špinatų 1 v. š. petražolių 1 a. š.
raudonėlio druska muskatas 3 v. š. pomidorų padažo
Gaminimas: Dešreles supjaustyti gabaliukais. Špinatus, svogūnus ir petražoles susmulkinti. Sūrį sutarkuoti. Česnakus susmulkinti. Kiaušinį išvirti ir supjaustyti kubeliais. Visus ingredientus sudėti į riebalais
išteptą kepimo indą, uždėti pomidorų padažo, pabarstyti prieskoniais ir sudėti tarkuotą sūrį. Kepti orkaitėje apie valandą 200 laipsnių orkaitėje.
|
|
|
|
|