Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Naujanerių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujanerių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 dešrelės 1 stiklinė raudono vyno 50 g maltų džiūvėsėlių čiobrelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 1 lauro lapas (Lauro lapas) aliejaus
kepimui druskos pipirų
Gaminimas: Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais. Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies. Suberti prieskonius, įmesti
dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
|
|
|
|
|