Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porcijoms reikės: 70 g. cukraus; 75 g. miltų; 6 šaukštai sviesto; 3 kiaušinių baltymai; 65 g. paskrudintų, smulkiai sumaltų migdolų.
Gaminimas: Į dubenį suberti cukrų,
miltus, kiaušinio baltymus ir migdolus. Viską gerai išmaišyti. Palengva pilti ištirpintą sviestą ir vėl gerai išsukti. Padėti 1 valandai į šaldytuvą. Šaukštu pasemti paruoštos tešlos ir padėti ant skardos, išklotos kepimo popierium. Šaukštu formuoti 14 cm. skersmens skritinėlius. Kepti
įkaitintoj iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 -12 min. kol skritinėliai pagels. Iškepusius tuoj plačiu peiliu pakelti ir uždėti ant apverstos stiklinės ar kavos puodelio. Atvėsinti ir susiformavuse tulpe nuimti. Tiekti: ant lėkštės vidurio uždėti tulpę ir į ją įdėti ledų. Vietoj ledų tinka
pudingas arba plakta drietinėlė. Skanaus
|
|
|
|
|