Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Hardim, bendra Lietuvos ir Didžiosios Britanijos UAB,
Harbinas, Restoranas, Juhenga,
Harbin, Kinų Restoranas, Kinera,
Harald Olsen Personalinė Įmonė,
Har1,
Šiaulių g., Pakruojo m., Pakruojo r. sav.,
Šilo g., Pakruojo m., Pakruojo r. sav.,
Taikos g., Pakruojo m., Pakruojo r. sav.,
Tiesos g., Pakruojo m., Pakruojo r. sav.,
Upės g., Pakruojo m., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g šparaginių pupelių 200 g konservuotų žirnelių 1 nedidelis žiedinis kopūstas 300 g ropinio kopūsto 300 g morkų daržovių sultinio (kubelis) 100 g sviesto žalių
petražolių druskos pipirų
Gaminimas: Daržoves nuplauti. Šparagines pupeles nuvalyti ir supjaustyti 4 cm ilgio gabaliukais. Žirnelius nukošti. Žiedinį kopūstą nuvalyti, susmulkinti, nuplauti. Ropinį kopūstą nulupti, morkas nuskusti ir supjaustyti kubeliais.
Dideliame puode užvirinti vandenį su sultiniu bei druska ir įmesti į jį žiedinį kopūstą. Po 15 min. suberti šparagines pupeles ir toliau virti 10-20 min. Po to nusunkti. Ropinį kopūstą ir morkas ištroškinti su 2 šaukštais sviesto, paskaninti druska ir pipirais, išmaišyti su žiediniu kopūstu,
šparaginėmis pupelėmis, žirneliais, sukapotomis petražolėmis ir likusiu sviestu.
|
|
|
|
|