Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugija, Kelmės skyrius,
Lietuvos Medžiotojų ir Žvejų Draugija, Jonavos Skyrius,
Lietuvos Medžiotojų ir Žvejų Draugija, Gargždų Skyrius,
Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugija, Alytaus skyrius,
Lietuvos Medžiotojų ir Žvejų Draugija, Akmenės Skyrius,
Žvejų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
A. Račiūno g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolytės g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Bažnyčios g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Ramygalos m., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g. jautienos, 400g. kopūstų, 100g. virtų burokėlių, nedidelis svogūnas, 100g. porų, 1,5l. vandens, 50g. rūkytos šoninės, šaukštas riebalų, šaukštas pomidorų pastos, 2 šaukštai
citrinų sulčių arba acto, 4 šaukštai grietinės, laurų lapelis, 5 pipirų žirneliai, druskos, cukraus.
Gaminimas: Mėsą sudedame į verdantį vandenį. Svogūną nulupame, perpjauname per pusę ir pjūvio vieta dedame į keptuvę su įkaitintais riebalais. Apkeptą svogūną įdedame į puodą
su mėsa. Sudedame pipirus, laurų lapelį, pasūdome ir pridengę verdame valandą. Šoninę supjaustome nedideliais kubeliais. Burokėlį sutarkuojame, susmulkiname kopūstą ir porą. Šoninę sudedame į riebalus, kuriuose kepė svogūnas. Paspirginame. Tada sudedame burokėlius, kopūstus, porus ir pakepiname.
Mėsą išgriebiame ir supjaustome kubeliais. Daržoves sumaišome su pomidorų pasta, mėsos gabalėliais, sudedame į puodą, pasūdome. Kaitindami pamažu supilame sultinį, citrinų sultis, pasūdome ir kiek pasaldiname. Užverdame. Tiekiame su grietine.
|
|
|
|
|