Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laukų 4-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 5-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 6-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 7-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 8-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 l pieno 1 stiklinė trumpagrūdžių ryžių 1 nepilnas šaukštelis druskos 300 ml 35% grietinės 25 g migdolų 1 - 2 šaukšteliai vanilinio cukraus vyšnių uogienė be
kauliukų
Gaminimas: Į puodą supilti ryžius ir pieną. Užvirinti. Įdėti druskos ir virti 40 - 45 min. dažnai pamaisant, ant silpnos ugnies. Išvirus dėti porai valandų į šaldytuvą, kad visiškai atvestų. Migdolus įdėti į puoduką, užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti apie 1 min. Nulupti
luobelę ir susmulkinti. Grietinėlę išplakti, baigiant plakt įmaišyti vanilę. Į atvėsusius ryžius suberti migdolus, supiltigrietinėlę ir viską išmaišyti. Pašildyti uogienę. Į desertinius indelius dėti ryžių pudingą ir užpilti šilta uogiene. Skanaus.
|
|
|
|
|