Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Penkta pagal paplitima kalba pasaulyje,
Kalbos padargu (lupu, liezuvio, balso stygu ir kt.) padetis ir judesiai, tariant kalbos garsus, skiemenis, zodzius,
Procesas, kai aplinkos temperatura krenta zemiau 0 ir vandens skystoji faze virsta kietaja faze? ledu,
Vokietijos federacinis krastas, kurio sostine Dresdenas,
Zmogus, vadovaujantis choro, orkestro, operos ar baketo trupes repeticijoms, spektakliams, koncertams,
Žydų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žiedų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žiemgalių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žygimanto Liauksmino g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Žygimantų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g kvietinių miltų 0,3 a. š. sodos 3 kiaušiniai 4 apelsinai 1,5 stiklinės pieno 4 v. š. cukraus 1 a. š. vanilinio cukraus aliejus
(kepimui)
Gaminimas: Išplakame kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir pienu. Sudedame 3 nuluptus ir sutrintus apelsinus. Suberiame su soda sumaišytus miltus. Tešlą gerai išmaišome ir kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškeptus blynelius apšlakstykite
šviežiai spaustomis apelsino sultimis ir papuoškite apelsino riekele. Skanaus.
|
|
|
|
|