Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 37-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 38-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: TEŠLAI: 1 pakelio varškės 0,5 stiklinės kefyro 1 šaukštelio sodos 1 šaukštelio druskos 1 šaukštelis cukraus 3 stiklinės miltų 1 kiaušinis ĮDARUI: 300 g kiaulienos
faršo 1 svogūno galva 2 žiupsnelių maltų pipirų, 1 žiupsnelis mėsos prieskonių, 1 kiaušinis 1 litras aliejaus
Gaminimas: Pirmiausiai paruošiame mėsos įdarą: į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, įberiame po žiupsnelį maltų pipirų, mėsos prieskonių,
įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome. Tešla: į kitą dubenėlį dedame pakelį varškės, įpilame pusę stiklinės kefyro, įberiame po šaukštelį druskos, cukraus ir sodos, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome, beriame miltus ir minkome tešlą. Tešlą iškočiojame, pjaustome stačiakampiais
gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio viename krašte dedame truputį mėsos įdaro, o kitu kraštu užlenkiame. Kraštelius užspaudžiame šakute. Į nedidelį puodą įpilame 1 butelį aliejaus. Kai aliejus užverda dedame po kelis čeburėkus ir verdame ant silpnos ugnies. Vienai pusei gražiai apskrudus, reikia
apversti.
|
|
|
|
|